Már regisztrált? Bejelentkezés

Miskolci beszállítói program
Legyen az Ön cége is partnerünk!

Bővebben

Gyakori kérdések

Mert lehetőséget kap, hogy az öné legyen a legjobb ajánlat és így megrendeléshez jusson.

Írjon nekünk a mcbeszallitok@miskolcholding.hu e-mail címen.

Igen, amennyiben nem szeretne több ajánlatkérést kapni, a regisztráció törölhető.

A jelszó visszaállítása az 'Elfelejtette jelszavát?' oldalon kérhet újat

  • Még nem volt igény az ön által regisztrált árura / szolgáltatásra.
  • Nem jó e-mail címet adott meg, kérjük ellenőrizze.

Az ajánlatkérés e-mail formájában érkezik, szükség szerint tartalmazhat csatolt dokumentumokat, (pl.: műszaki tartalom, műszaki rajz, fotó, szerződés tervezet, stb.) , amik az ajánlat adáshoz szükségesek. Az e-mail az alap információkon túl tartalmaz egy űrlap link-et, amire kattintva megnyílik a böngészőben egy ajánlatkérő űrlap. Az űrlap csak a megadott határidőig tölthető ki. Itt kell megadni a termékek és szolgáltatások nettó egységárait. Amennyiben szükséges lehet csatolni dokumentumokat (pl.: műszaki adatlap, specifikáció, tételes költségvetés, stb), illetve van lehetőség szöveges megjegyzésre is. Hosszabb kitöltés esetén célszerű a Mentés gombra kattintani, nehogy elvesszenek az adatok, ha megszakad a kitöltési folyamat. Ha nem kíván ajánlatot adni, akkor azt kérjük jelölje be. Ha minden kész, akkor a Beküld gombra kell kattintani és már be is érkezett az árajánlat a rendszerünkbe. A rendszer ezt vissza is igazolja. Mindenképpen fog kapni értesítést az eljárás eredményéről.

Valószínű, túl sok tevékenységet jelölt meg, amivel a cége foglalkozik. Változtassa meg a profiloldalán, vegye ki azokat a tevékenységeket, amelyekben nem szeretne ajánlatkéréseket kapni.

Változtassa meg a profiloldalán a tevékenységeit, vegye ki azokat a tevékenységeket, amelyekben nem szeretne ajánlatkéréseket kapni.