Már regisztrált? Bejelentkezés

Miskolci beszállítói program
Legyen az Ön cége is partnerünk!

Bővebben

Miskolci Beszállítói Program

Miskolc Megyei Jogú Város Polgármestere jelen programmal tiszta és átlátható együttműködést kínál minden gazdasági szereplőnek, vállalkozásnak, annak érdekében, hogy együtt munkájukkal tehessék újra naggyá Miskolcot. Miskolc város vezetése elkötelezett abban, hogy a városunkban élő és dolgozó vállalkozások releváns szerephez jussanak a Város működtetésében és üzemeltetésében.

Ki lenne ebben jobban érdekelt, mint aki itt él és itt dolgozik?

A Beszállítói programba történő regisztrációt követően, a rendszerben jegyzett társaságok az általuk végzett tevékenységekkel kapcsolatban ajánlatkérést kaphatnak a Miskolc Holding cégcsoport valamennyi tagvállalatától, amennyiben az adott tevékenységre irányuló beszerzési igény keletkezik.

A regisztrált vállalkozások, egyéni vállalkozók transzparensen és egyenlő esélyt biztosító követelmények mentén tehetnek ajánlatot a meghirdetett termékcsoportokra és szolgáltatásokra, ahol az előírt értékelési szempontok szerinti legkedvezőbb ajánlatot tevővel történik majd szerződéskötés, megrendelés.

A program minősítő rendszere pontozni fogja a beszállítókat különböző minőségi szempontok szerint, mert a minőség fontos a miskolciak és Miskolc város számára.

Győzzön a legjobb!

A regisztráció feltételei:

  • a regisztrációs adatok kitöltése
  • az adatkezelési nyilatkozat elfogadása, amely az átláthatóság jegyében közzétételi kötelezettséggel jár együtt
  • nyilatkozat, hogy a vállalkozás nem áll kényszertörlés és végrehajtás alatt